hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

21
aug

A jó szex alapja a kiteljesedett érzékiség

Sokan mégis beérik némi felületes előjátékkal és egy röpke aktussal. Íme egy kis játék, mellyel felébresztheted a valódi érzéki potenciálodat! Használd hozzá a kedvesed testét és vigyél új szint a kapcsolatotokba!

Egy olyan időpontban, amikor bőven van szabad időtök, amikor senki és semmi nem zavarhat meg, készítsd elő a terepet egy érzéki együttléthez. Gyújts gyertyákat, gondoskodj arról, hogy meleg legyen és teremts olyan teret, amely számodra már önmagában érzéki.

Vetkőztesd le a kedvesedet, s mosdasd le a teljes testét egy meleg tiszta vízbe mártogatott puha pici törülközővel alaposan. Fektesd le őt kényelmesen és kérd meg, hogy legalább fél óra erejéig engedje meg, hogy csak csendben figyeld a meztelen testét.

Ülj le vele szemben és nézd meg úgy, ahogy még sohasem. Feledkezz bele minden apró részletbe a testén. Engedd meg magadnak, hogy véleményezés nélkül igazán lásd őt. S amikor megérkezik benned a csodálat, akkor engedj teret annak is.

Majd játékos könnyedséggel hajolj közel hozzá és hosszasan hallgasd meg a teste hangjait. Figyeld a lélegzetvételét, hallgasd meg a szívét, s végül tedd a fejed a pocakjára és hallgatózz ott is egy kicsinykét. Próbáld meghallani az érzéseit, a valódi lényét is.

Ezt követően szaglászd végig a testét lassan és aprólékosan. Érezd meg, hogy az illata milyen hatással van a testedre és a lelkedre. Fedezd fel, hogy az egyes porcikáin, centiméterről centiméterre hogyan változnak a szagok. Engedd meg, hogy hassanak rád! Ne ítélkezz, csak érezz!

Használhatod a nyelvedet is! Kezd el végig nyalogatni a testét aprólékosan. Figyeld az ízeket, a felületeket. Ne a megszokott területeken járj, ez most másról szól. Nyalogasd végig a mellkasát, a hátát, a karjait.

Majd kezd el simogatni a testét az arcoddal s a teljes meztelen testeddel úgy, hogy a kezeidet nem használod. Olyan lassan mozogj, hogy képes legyél érzékelni a bőrödön szerelmesed bőrének finom érintését. Engedd, hogy ez az élmény a tested egészét áthassa.

Végül kicsit távolodj el tőle, s próbáld megérezni és meglátni kedvesed mind az öt érzékszervedre ható érzékiségének jelenlétét. Ilyen előkészítés után már vibrálni fog a levegő kettőtök között. S ilyenkor különlegesen izgalmas belemerülni egy szeretkezésbe.

Leave a Reply