hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

20
jún

A tantrikus orgazmus 56 fajtája

Volt már méh orgazmusod? Ismered az energetikai orgazmust? Eljutottál már az univerzális orgazmusig?
Nem frusztrálni akarlak, inkább arra hívlak, hogy ismerd meg a testedben rejlő gyönyör kiapadhatatlan forrását!

Tantrikus körökben hallani arról, hogy 56 féle orgazmust is el lehet különíteni, melyek megélésére alapvetően a nők képesek, akik szexuális tekintetben magasabb rendű minőségekkel rendelkeznek, mint a férfiak, akik ezen orgazmusok elérésére a nők saját testükkel szerzett tapasztalatai által válhatnak képessé.

Első hallásra ez hihetetlennek tűnik, főleg akkor, amikor ma egy átlagos nő alapvetően a csiklója által éri el az orgazmus röpke örömét és csendben reménykedik, hogy valami csoda folytán ezt az érzést megtapasztalhatja a hüvelyében is, miközben a férfiak többsége számára az orgazmus nem kérdés.

Szerencsére ez a valami az, ami tényleg tanulható. Épp úgy edzhetünk rá, mint ahogy a testünket edzük a futógépeken. A különbség talán az, hogy ebben az esetben elengedhetetlen a holisztikus gondolkodás, hiszen ezek az orgazmusok, nem csak a testünkre, hanem a lelkünkre és a világról alkotott képünkre is erősen hatást gyakorolnak, sőt fejleszteni is csak akkor tudjuk őket, ha érzelmi és szellemi szinten átdolgozzuk ezeket a témákat magunkban.

De hogyan is áll össze ez a rengeteg orgazmus?

Vannak ugye az alapvető orgazmus típusok:
csikló orgazmus
hüvelyi (bár a legújabb kutatások szerint ez is csikló orgazmus, mivel a csiklónk medencénkben futó nyúlványai egész egyszerűen körbeveszik a hüvelyünket)
anális orgazmus
mell orgazmus
méh orgazmus

A listát egy férfi állította össze, a maga rendszerető módján és az orgazmusok különféle kombinációit is 1-nek számolta. Azaz amikor egyszerre van csikló és hüvelyi orgazmusod, vagy épp anális, hüvelyi és mell orgazmusod az, mind mind külön orgazmus fajtának számít, s így a különféle kombinációk 30-nál is több orgazmus félét jelentenek.

dreamerAz energetikai orgazmusok igazán izgalmasak. Ilyen érzés a tested bármely pontján életed bármely pillanatában erőt vehet rajtad. Sokan nem is értik, hogy ilyenkor mi is történik valójában velük, csak hirtelen egy hatalmas jóérzést tapasztalnak. Legtöbbünket álmunkban éri.

Ezek legfőbb fajtái a csakra orgazmusok (gyökér csakra orgazmus, szex csakra-, napfonat csakra-, szív csakra-, torok csakra-, harmadik szem csakra- és a korona csakra orgazmus), melyből azután újfent rengeteg kombináció lehetséges.

Ez a felsorolás egy tapasztalt nő számára megmosolyogtató, hiszen ő egészen más viszonyban van a testével és a gyönyörével. Ritkán próbálja meg rendszerezni és számlálgatni a teljesítményét. Egész egyszerűen csak elmerül benne. Beleengedi a testét a kényeztetésbe, abba, ahogy 1-2 perc leforgása alatt megjelenik a gyönyör a csiklójában, a mellében, átveszi az uralmat a méhe, majd feje fölött, egyre vadabb hullámokban csap át a teljes törzsén, medencéjén, lábain és karjain míg végül az egész testét beleengedi a gyönyör rendíthetetlenségébe. És ebben a pillanatban érkezhet el az univerzális orgazmus állapota, melyben a test, a lélek és a szellem egyaránt megtapasztalhatja a világgal való gyönyörteli egység élményét.

Saját tapasztalatom is az, hogy a testem minden egyes pontja a bőrömtől a csontjaimig képes hirtelen megnyílni a gyönyörben, s ehhez semmi más nem kell, csak hogy azáltal, hogy elhiszem, hogy ez lehetséges, csak átadom magamat ezeknek az érzéseknek. S sokszor ehhez még férfi sem kell… 😉

Leave a Reply