hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

10
ápr

Poli szülők, poli gyerekek (előadás ajánló)

Újabb előadásra készülök, immáron kedves barátommal Tóth Lászlóval, aki hozzám hasonlóan poliamor beállítottságú szülő.

Dátum: 2017. április 22. szombat
Időpont: 18:00 – 19:30

Helyszín: Auróra Közösségi Ház, kisterem
A program típusa: témabevezető, beszélgetés, játék
A workshopot vezeti: Bánki Hajnal és Tóth László

Mit csinálnak a gyerekek egy poli családban esténként, milyen kérdéseket tesznek fel, hogyan élik meg a szülők többszerelműségét? Szülőként kapott kérdések és arra adott válaszok, viselkedés. Mit kommunikálunk és mit lát, érez a gyerek? Beszélgetés, kérdések és egy kis játék :)

Gyermekeink természetes őszinteséggel viszonyulnak mindenhez, amit környezetükben tapasztalnak, és ugyanezzel a természetességgel teszik fel kérdéseiket is. Többszerelmű családi életünkben kapcsolódások és szeretetkötelékek változatos formáit tapasztalhatják, sok különböző szeretett személy szempontjait ismerik meg, megtanulnak rugalmasan és odafigyelve reagálni a helyzetekre. De közben a legváratlanabb kérdéseket teszik fel, és különféle szituációk adódhatnak. Mit tehetünk gyermekeink érdekében poli szülőként, hogyan segíthetjük boldog, biztonságos felnövekvésüket? Ezekről és a poli családi élet mindennapi gondjairól, örömeiről és kihívásairól fogunk beszélgetni.

Bánki Hajnal sex és life coach, ő is és Tóth László is többgyermekes poli szülők.

A program Facebook eseményoldala: kattintás ide (köszönjük a visszajelzést!) (A fesztivál és minden eseménye ingyenes, de ha szeretnéd önkéntes hozzájárulással, segítséggel támogatni megvalósulását, a helyszínen erre is lesz mód.)

Leave a Reply