hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

Életrendező Coaching

Szolgáltatás info

Szolgáltatás részletek

“A világot nem kell rendbe tennünk, a világ maga a rend.

A mi feladatunk, hogy e renddel összhangban éljünk.”

Henry Miller

A fogyasztói társadalom és a városi létforma a legalapvetőbb szinteken idegenít el bennünket önmagunktól, attól a RENDtől, amelyet a bennünk lüktető élet is követ. Működésünknek megvan a maga biologikája, amelyet ha erőszakos vagy épp nemtörődöm módon figyelmen kívül hagyunk, akkor annak meglesznek a maga következményei. Vannak akiknél visszatérő problémák, anyagi krízishelyzetek vagy éppen betegségek formájában.

Abban a korban pedig, ahol a társadalmi és gazdasági rendszer, már az eddig “megszokott” mértékben sem biztosít biztonságos kereteket, ott minden felszabadított erőforrásunk életmentő lehet.

Az Életrendező Coaching folyamán ezekre a folyamatokra nézünk rá. Felülvizsgáljuk az alapvető szükségleteink rendszerét, különválasztva az életünkben jelenleg kielégített szükségleteket azoktól, amelyek nem elégülnek ki, s azokat is, amelyek kielégítéséről esetleg már le is mondtunk. Mivel valójában a hosszasan kielégítetlen szükségleteink vezetnek el az életkríziseinkhez, ezért a munkánk nagyobb rész azon kreatív életstrúktura átrendezéssel- és építéssel zajlik majd, amelyben azok a valódi változások történnek meg az életünkben, amiket már régóta fájón hiányolunk.

A másik fontos kérdéskör az önpusztító mechanizmusok feltérképezése és visszaszorítása. Erről a témakörről sokat tudunk már, de általában nem igazán haladunk ezen kérdések megoldásával. Ennek az oka a meghatározott szerepük az életünkben, illetve a rájuk fordítható elégtelen szabad erőforrásunk. A jó hír viszont az, hogy a szükségleteink kielégítése során felszsbaduló erőforrásaink által szinte önmaguktól számolódnak fel ezek a mechanizmusok.

Időtartam: 1-1,5 óra/alkalom

Ár: 8.000Ft (bruttó)