hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

Érzéki masszázs

Szolgáltatás info

Szolgáltatás részletek

Az érzéki masszázs célja az érzékek felébresztése. Az érzéki masszázsban nem kevesebb a célunk, minthogy a tiszteletet megadjuk a testnek, amit az olyan gyakran nem kap meg.
Nőknek és férfiaknak egyaránt.

Sok férfi a lehetséges érzéseknek, érzeteknek csak egy beszűkült sávját engedi meg magának – ez a társadalomtól és neveltetésünk során kapott minta. Korlátozottak a lehetőségek világunkban, hogy egy férfi megélhesse az érzések, érzetek teljes palettáját. Pedig az intimitást, szexualitást ezek teszik igazán csodálatossá!

Nagyon sok nő nem tudja, hogyan kaphatná meg, amit akar – mert nem tudja, mit is akar pontosan. Sokunknak nem volt lehetősége, hogy a vágyaink és kívánságaink mélyére ássunk; és támogatást kapjunk a megélésükhöz. Így sok nő megelégszik olyan kapcsolatokkal, olyan élethelyzetekkel, amelyek megfelelőnek látszanak, viszont igazából nem kielégítőek számukra. Az el nem fogadástól való félelem, és a vágy, hogy ’jó kislányok’, ’jó feleségek’ legyünk, visszatarthat a saját vágyaink felfedezésétől és felvállalásától.

A kiteljesedett, boldog szexualitáshoz szükséges, hogy minél inkább jelen legyünk a testünkben: minél tudatosabbak legyünk érzeteinkre, a minket érő ingerekre, és a bennünk fakadó vágyakra, igényekre.
Sajnos nagyon sok embernél ez nincs így, és ennek eredményeként szexuális problémák, frigiditás, impotencia jelentkezhetnek, vagy éppen csak egy-két adott séma szerint vagyunk képesek szexuális életet élni.

Hiszem, hogy ennek nem kell így lennie!

A vágy és gyönyör felszabadításához önmagunk felfedezésén keresztül vezet az út.
Ebben nagy segítséget nyújt az érzéki masszázs. A masszőr finom érintéseket ad testünknek, így az fokozatosan újra hozzászokhat azokhoz, tudatosodhat rájuk.

Szakíts egy kis időt saját magadra! Engedd, hogy kibontakozzon a valódi érzékiséged!
Megtapasztalhatod, mennyire sokféle érintés lehet érzéki. A masszőr csak rád figyel, nincs megfelelési kényszer, így fel tudnak oldódni a rögzült rossz sémák. Ez magával hozza a nemiséghez, intimitáshoz kapcsolódó lelki feszültségek, félelmek, szégyen oldódását is. Az orgazmuskészség is javul, és az érzékiségedben új dimenziók nyílnak meg.

A masszázs kézzel, masszázságyon történik – szexuális szolgáltatást nem tartalmaz!