hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

Jóni masszázs

Szolgáltatás info

Szolgáltatás részletek

A jóni (yoni) szanszkrit eredetű szó, a nő nemi szervét jelenti.
A hagyományok szerint a jónit szent tisztelettel vették körül. A jóni masszázsban nekünk sem kevesebb a célunk, minthogy ezt a tiszteletet megadjuk a jóninak, illetve megtanuljuk azt elfogadni!

Nagyon sok nő nem tudja, hogyan kaphatná meg, amit akar – mert nem tudja, mit is akar pontosan. Sokunknak nem volt lehetősége, hogy a vágyaink és kívánságaink mélyére ássunk; és támogatást kapjunk a megélésükhöz. Így sok nő megelégszik olyan kapcsolatokkal, olyan élethelyzetekkel, amelyek megfelelőnek látszanak, viszont igazából nem kielégítőek számukra. Az el nem fogadástól való félelem, és a vágy, hogy ’jó kislányok’, ’jó feleségek’ legyünk, visszatarthat a saját vágyaink felfedezésétől és felvállalásától.
Hiszem, hogy ennek nem kell így lennie!

A női vágy és gyönyör felszabadításához önmagunk felfedezésén keresztül vezet az út.

Feldolgozatlan negatív élményeink testi szinten izomgörcsökben, fájdalmas pontokban mutatkoznak meg.
Ezek a gátak, illetve a testi feszültség erősen korlátozza a mozgékonyságunkat, a szabad légzést és az érzelmi felfűtöttség elérhető szintjét.
A célzott jóni masszázst azért végezzük, hogy segítségével feloldjuk és felszabadítsuk ezeket a gátlásokat, sérelmeket, információkat és emlékeket.
Ebben a légzésnek nagyon fontos szerep jut.
Minél inkább képesek vagyunk testi láncainktól megszabadulni, annál szabadabban tudunk majd lélegezni, átadni magunkat a spontán és akaratlan mozdulatoknak, illetve annál intenzívebben élhetjük át az érzéseinket.
Életünkben újra helyet kaphat az öröm, a vágy és az extázis.
A jóni masszázs célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása. A jóni masszázs során rengeteg szexuális energiát szabadítunk fel, amely aztán az élet többi területére pl. a tudat kitágítására, a test és a lélek élénkítésére, a nagyobb rugalmasság és kreativitás elérésére, gyógyulásra fordítható.

Szakíts egy kis időt saját magadra! Engedd, hogy kibontakozzon a valódi nőiességed!

Úgy fogod érezni, hogy teljesen felvillanyozódtál, és csak azt kérdezed majd magadtól, hogy miért vártál ezzel ilyen sokáig?

A masszázs kézzel, masszázságyon történik – szexuális szolgáltatást nem tartalmaz!