hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

Lingam masszázs

Szolgáltatás info

Szolgáltatás részletek

A tantrikus masszázs egyik eleme a lingam masszázs. A lingam szanszkrit szó, mely magába foglalja a férfi nemi szerveket energetikai és spirituális értelemben is. Számos masszázs fogás létezik, mellyel érinthetjük a lingamot és ezáltal fokozhatjuk, elnyújthatjuk az élvezeti szintet. Ez a technika segít tested megismerésében, határaid kiterjesztésében.

A masszázs célja az érzéki energiák megébresztése, és minél nagyobb fokú kiterjesztése. Azt a gyönyört, amit korábban csak a nemi szerveid ingerlése váltott ki belőled, most már az egész testedben megtapasztalhatod.

Ne legyenek elvárásaid se a masszázzsal, se magaddal szemben. Egyszerűen csak éld meg. A megfelelő érintés, masszírozás képes a testet ellazítani, így az izomfeszültségeket feloldani, ami hozzájárul a tudatalattiban elraktározott energiáknak a felszabadításához. Amikor a test erotikus izgalmi állapotba kerül, energiatöbblet jelenik meg, amit a szervezet a tudat alatt zajló, öngyógyító tevékenységekre fordíthat.

Bár furcsán hangozhat, a masszázs során a lényeg az örömszerzés módja, és nem az orgazmus.
A lingam masszázs során fejleszthető, hogyan szabályozza a magömlését a férfi.
A tantrában a magömlés nem azonos az orgazmussal, ez utóbbi élmény többször is átélhető és ez a lingam masszázs során tanulható folyamat.

Ha drasztikus magömlési vagy merevedési problémával küzdesz, akkor nem garantált, hogy hosszan fenn tudjuk tartani az élvezeti szintet, vagy minden fogást át tudok neked adni. Viszont a lingam massszázs gyakorlásával fokozatosan javítani lehet bizonyos potencia problémákon.

A hímvesszőben lévő idegvégződések stimulálása a test többi részének állapotára jótékony hatással van, hasonlóan a talp, fül stb. már ismertebb reflex zóna területekhez.

A masszázs kézzel, masszázságyon történik – szexuális szolgáltatást nem tartalmaz!