hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

Merevedéstől a magmegtartásig

Szolgáltatás info

Szolgáltatás részletek

Tapasztalataim szerint, ha ezeket a sorokat olvasod, akkor becses családi ékszered leginkább megértésre vágyik.

Ha a merevedéseddel vannak gondjaid, akkor a tested egész egyszerűen vagy fellázadt ellened vagy feladta a harcot.

Ha párod vagy a világ nőinek boldogítására szeretnéd szexuális potenciálodat még magasabb szintre emelni, akkor is az első lépés a megértés.

  • Milyen szerepe van az életedben a szexualitásnak?
  • Pontosan milyen mechanizmusok játszódnak le a testedben egy együttlét során?
  • Milyen technikák által válhatsz képessé teljes potenciálod megélésére, s partnered gyönyörének szélsőségekig való fokozására?

Testünk minden egyes részének megvan a maga biológiai logikája, amely teljesen független az épp aktuális társadalmi berendezkedéstől és az abból fakadó látszólag elengedhetetlen szerepkényszertől.

Lelki egészségünk és szexualitásunk bizonyos szintjeit képtelenség anélkül elérni, hogy megtapasztalnánk valódi önmagunkat. És most nem a sokat emlegetett mélységekre gondolok. A kiteljesedett szexualitásunk ugyanis azon magasságainkat követeli meg Tőlünk amelyeket sokszor még magunk előtt is rejtve tartunk.

Ezen megéléseinkkel (megértéseinkkel) együtt pedig a testedben új minőségek nyílnak majd meg. Új lehetőségek a gyönyörre. Ezen folyamatokat segítendő dolgozhatunk különféle szomatikus segítő technikákkal a masszázstól, a bodywork gyakorlatokon át a tantrikus technikákig.

A folyamat egy konzultációval veszi kezdetét.
Ennek időtartama 1-1,5 óra.
Ára: 8.000Ft
A következő lépéseket, pedig a feladta feltérképezése után együtt tervezzük meg.