hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

Nőiesség coaching

Szolgáltatás info

Ár 20 000 Ft

Szolgáltatás részletek

A női vágy és gyönyör felszabadításához önmagunk felfedezésén keresztül vezet az út.

Nagyon sok nő nem tudja, hogyan kaphatná meg, amit akar – mert nem tudja, mit is akar pontosan. Sokunknak nem volt lehetősége, hogy a vágyaink és kívánságaink mélyére ássunk, és támogatást kapjunk a megélésükhöz. Így sok nő megelégszik olyan kapcsolatokkal, olyan élethelyzetekkel, amelyek megfelelőnek látszanak, viszont igazából nem kielégítőek számukra. Az el nem fogadástól való félelem, és a vágy, hogy ’jó kislányok’, ’jó feleségek’ legyünk, visszatarthat a saját vágyaink felfedezésétől és felvállalásától.

Hiszem, hogy ennek nem kell így lennie!

Társadalmi, vallási hagyományokból fakadó okokból egyszerűen nem tanították meg a nők legalább 99%-ának, hogy a testük milyen elképesztő lehetőségeket rejt magában. Még az orvosi könyvekben is fájdalmasan kevés az erről szóló információ. Ha ehhez hozzáadjuk a társadalom által közvetített hamis nőképet, és a hozzászoktatást a nem megfelelő bánásmód elfogadásához, akkor világosan látható, hogy nemcsak tanulni valónk, de elfelejteni és újratanulni valónk is van bőven.

De van egy jó hírem: mindez tanulható! Legyél öreg vagy fiatal, vágyj csak egy kicsit több szikrára a hálószobában, vagy akár ha komoly problémáid vannak is – a megoldás közelebb van, mint gondolod. Szexualitásod számodra is az önkifejezés egyik módja lehet!
Hivatásomnak tekintem, hogy elvezessem a hozzám fordulókat az intimitásuk boldogabb megéléséhez – és ahhoz, hogy a szexualitásod tényleg olyan szenvedélyt, életteliséget és rengeteg örömöt adjon Neked, amennyit képes.

Kinek tudok segíteni?
Mind egyedülállókkal, mind párokkal foglalkozom. Akár heteroszexuális, leszbikus, biszexuális vagy éppen transzszexuális vagy, gyere nyugodtan.

Miben tudok neked segíteni?
– szexuális traumák, feszültségek feloldása
– frigiditás, orgazmusképtelenség
– ha fájdalmas vagy kellemetlen a szex
– ha nem tudod elfogadni, befogadni a gyönyört
– ha fel szeretnéd oldani a szexet övező szégyenérzetedet
– ha szexuális téren, vagy a testeddel kapcsolatban önbizalomhiányos vagy
– ha félsz a szextől
– ha félsz beszélni a szexről és a vágyaidról
– ha ellaposodott a nemi életed
– ha nem tudod, mire is vágysz pontosan
– ha nem tudod kifejezni a vágyaidat
– ha nagyon bizonytalan vagy bátortalan vagy a párkeresésben
– vagy ha olyan kérdéseid vannak, amit nem tudod, kitől kérdezhetnél meg

…vagy egyszerűen csak több gyönyört szeretnél!

Készen állsz a nagy utazásra a boldogabb szexualitás felé?