hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

Tantrikus szeretkezés oktatás

Szolgáltatás info

Szolgáltatás részletek

Hogyan vonhatjuk be a tantra hagyományait a hétköznapi életünkbe? A tantra technikákkal különleges élménnyé varázsolhatjuk a szeretkezést.

Megtanulhatjuk, hogy hogyan tudatosítsuk a testi, lelki és szellemi szinten zajló folyamatainkat, s ezáltal hogyan váljunk képessé a magasabb gyönyör elérése érdekében irányítani is őket. A tanfolyam keretein belül olyan technikákat sajátítunk el, melyek a légzés, a mozgás a különféle érzéki minőségek vizualizáció általi megnyitásával képessé tesz bennünket a gyönyör tudatos fokozására, testünkben való kiterjesztésére.

Beszélni fogunk a behatolás és az orális gyönyör minőségeiről, tudatos áthangolásáról a fájdalom és érzéketlenség szintjeitől egészen az elnyújtott orgazmus technikákig, mint a befogadó mind az adó részéről.

A szeretkezések során nem csak testünk és érzelmeink kapcsolódnak, hanem energiáink is. A képzés abban nyújt segítséget, hogy hogyan érzékeljük a szexuális energiák jelenlétét/áramlását magunkban, majd a párunkban. Megtanuljuk azt harmonizálni, s ezáltal egy magasabb dimenzióba emelni, a testünket és lelkünket egyaránt elárasztó gyönyör megtapasztalása érdekében.

A program elméleti és gyakorlati elemekből épül fel.

Ruhában zajlik. Hagyományos értelemben vett szexuális tevékenységet nem tartalmazz.

Páros és csoportos formában is megrendelhető.