hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

Tantra energetika oktatás

Szolgáltatás info

Szolgáltatás részletek

A szeretkezések során nem csak testünk és érzelmeink kapcsolódnak, hanem energiáink is. A képzés abban nyújt segítséget, hogy hogyan érzékeld a szexuális energiák jelenlétét/áramlását magadban, majd a párodban. Megtanulod azt harmonizálni, s ezáltal egy magasabb dimenzióba emelni, a testedet és lelkedet egyaránt elárasztó gyönyör megtapasztalása érdekében, mely az öngyógyítás legcsodálatosabb és egyben leghatékonyabb módszere is. S önmagunk újszerű megtapasztalásán keresztül könnyedén vezet el a párkapcsolati elakadások tudatos feloldásához is.
A program elméleti és gyakorlati elemekből épül fel. Nagy hangsúlyt helyezve a személyes élmények megosztására is, amely segítségével az egyéni energetikai rendszer sajátosságai miatt megjelenő esetenként szélsőséges saját élmények is könnyedebben értelmezhetővé és kezelhetővé válnak.

Tematika:
– integral tantra alapismeretek
– tantrikus meditáció
– a gyönyör felébresztésének, gerjesztésének, áramoltatásának egyéni technikái
– energiák érzékelése egyéni és páros gyakorlatok
– tantrikus energia keringetés
– amrita töltés technikája
– érzelmi gátak oldása, transzmutáció, együttes gerjesztés
– tapasztalatok megbeszélése

A képzést külön izgalmassá teszi, hogy az oktató extra sense képességeinek hála, mindenki azonnali visszajelzést kap aktuális energetikai állapotáról és az általa folytatott energetikai tevékenységekről.

Öltözet: kényelmes ruhában vagy fehérnemű + kendő (Ebben a modulban kifejezetten a szexuális energiák megtapasztalásán van a hangsúly és nem a fizikai testen)

A program ára pároknak: 50.000Ft/4 óra

Egyéneknek: 35.000Ft/3 óra