hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

Women’s Secret masszázs

Szolgáltatás info

Idő H-V 8-20, bejelentkezés alapján
Munkatárs Bánki Hajnal
Ár 15000 Ft

Szolgáltatás részletek

Women’s Secret – különleges masszázs csak nőknek

Az életed során történt kellemetlen események nyomán a testedben összegyűlt feszültségeket oldjuk ki, úgynevezett trigger pontok kezelésével, ezáltal javul az általános közérzeted, lazább leszel és könnyedebbnek fogod érezni a testedet.

Az ember az élete során őt ért kellemetlenségekről, traumákról a testében őriz lenyomatokat, amelyek rendszerint érintésre fájdalmas, feszült területek, csomók. Ezeket trigger pontoknak hívjuk. Mivel ezekből alakulhatnak ki súlyos esetben betegségek az adott testrészen, ezek kezelése és feloldása erősen ajánlott.

Lazító svédmasszázs alapelemek kombinációja lágy, tápláló szeretet masszázs érintésekkel és speciálisan a női testre jellemző stresszpontok masszírozásával, melyen keresztül oldódnak az érzelmi feszültségek, harmonizálódik a test és a lélek. A masszázst nők végzik nőknek, mivel a folyamatban fontos szerepet játszik az a lágy, harmóniával, empátiával teli közeg, amit nők képesek egymás között megteremteni.
A Women’s Secret programcsomag keretein belül három masszázsprogramból lehet választani. A masszázst közvetlenül megelőző rövid konzultáció során a masszőr és a vendég együtt választják ki, hogy mi a vendégnek legmegfelelőbb program.

Csomagjaink:
1.  Női harmónia (alapcsomag)
Svéd masszázs és kényeztető szeretet masszázs elemek, az alapvető női feszültségpontok masszírozásával a teljes testen, beleértve a talpat, kézfejet és arcot is.

2.  A nőiség táplálása program
Ez a program az alapcsomagon túl tartalmaz egy különleges mellmasszázst, amely kifinomult módon harmonizálja és örömmel tölti meg női önmagunkkal való viszonyunkat, oldja a szív szintjén levő feszültségeket, érzelmi elakadásokat, feszesíti a melleket, egészségmegőrző és rákmegelőző hatása van.

3.  Érzelmi traumák oldása program
Ez a program az alapcsomagon túl olyan speciális pontok masszírozását tartalmazza, amelyekben a traumákhoz vagy nehézséget okozó életeseményekhez kapcsolódó negatív érzelmek halmozódnak fel, mint félelmek, harag, frusztráció, szomorúság, zaklatottság stb. Ezen masszázs rendszeres alkalmazása (min. 3-5 alkalom) minőségi változást idézhet elő önmagunkhoz, szexualitásunkhoz, vagy férfiakhoz való viszonyunkban. Az érzelmi feszültség szeretettel teli oldása segíti nőként való kiteljesedésünket, így harmonizáló hatással lehet párkapcsolatunkra is.

A masszázsok nem tartalmaznak szexuális ingerlést.