hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

13
ápr

Tantrikus szex (könyvajánló)

Tantrikus szex

679861_4A Tantrikus szex egy minden korosztálynak szóló kreatív kézikönyv, amely a Tantra szexuális vonatkozásaival ismerteti meg az olvasót. A nemi szervek alapvető anatómiájának, az ön-örömszerzésnek, a szerelmi aktust megelőző előjátéknak, a szokásostól eltérő egyesülési pozícióknak és az orgazmusnak a részletes feltárásán keresztül megtanítja, miképpen növelhető minden szexuális élményünk öröme, érzékisége és az ezekből fakadó elégedettség – életkortól és azon ténytől függetlenül, hogy van-e partnerünk, vagy nincs. Fokozd a szexuális örömérzetet és orgazmust olyan egzotikus módszerekkel, amelyeket eddig még talán elképzelni sem tudtál. Érd el a legnagyobb szexuális elégedettséget az önmagad és partnered igényeire és szexuális ciklusaira való odafigyeléssel. Az élet minden szakaszában tapasztald meg az érzékiség felébredését és feltárását. Alkalmazd a Tantrát a partnereddel való fizikai, érzelmi és spirituális meghittség elmélyítésére.

Tantrikus szexleckék

tantrikusszexleckekA tantra vitális ösvény a teljes belső fejlődés felé a szexen, a szerelmen és a meditáción keresztül. Eredete az ősi Indiába nyúlik vissza, és szeretők számtalan generációjának megvilágosodásához mutatott utat. Megismerhették az élet titkát, beléphettek oda, ahol a boldogság nektárja lakik.
A tantra gyakorlata erősíti az energiát és a kreativitást, valamint a párkapcsolatok stabilitását. Integráló módszer, amely minden tekintetben segíti a gyakorlók személyiségének fejlődését: szexualitás, intuíció, spiritualitás, táplálkozás…
Guillermo Ferrara – akinek ismeretterjesztő tevékenysége több országban ismert – ebben a bőségesen illusztrált kézikönyvben lépésről lépésre végigvezet minket a gyakorlatokon. Megmutatja az utat, amely az isteni szex átéléséhez és teljesebb, érzékibb, kreatívabb létezéshez vezet.

 

Leave a Reply