hajnalbanki@gmail.com +36 70 619 1768

09
ápr

Törőcsik és Bodrogi nyitott házassága

A színésznő nem mindennapi kilenc évet élt le Bodrogi Gyulával. Boldogok voltak, noha rendszeresen megcsalták a másikat.

Törőcsik Mari Bérczes Lászlónak adott életinterjút. A beszélgetés könyv formájában lát napvilágot – ebből szemezgetett a Blikk.

A nemzet színésze őszintén vallott többek közt arról a kilenc évről, amit Bodrogi Gyula feleségeként töltött el. Elmondása alapján az 1955 és 1964 közötti időszak titka a féltékenység hiánya és a nyitottság volt.
“Gyulával mindig tudtuk, hogy mikor van a másiknak valakije. Azt mondtuk, hogy amíg a legfontosabbak vagyunk egymásnak, addig ez nem számít. Mi nem szeretőt tartottunk, hanem futó kalandjaink voltak. Egy éjszaka, és kész” – mesélte Törőcsik.

torocsik-mari-bodrogi-gyula

Törőcsik és Bodrogi kapcsolatában a hűtlenség nem számított – amíg egymásnak voltak a legfontosabbak

Az egyéjszakás kalandoknak végül Voith Ági vetett véget – a színésznő érezte, vele egész más érzelmek kötik össze Bodrogit, mint a többiekkel.

voith-agi-bodrogi-gyula-mti-tormai-andor“Este a Katonában játszottam, nekik nem volt előadásuk. Mondtam Gyulának, hogy minek keresne valami ócska szobát, menjenek fel hozzánk, aztán majd előadás után találkozunk a Fészekben” – idézi fel a könyvben hirtelen szakításukat Törőcsik, aki jól emlékszik: hiába várta, végül úgy kellett rátelefonálnia férjére, hogy hol késik már… “Fél 1 körül érkezett meg. Megyek, hogy beszállok előre, ahol ülni szoktam. Azt mondja, hátra szállj, mert elöl Ági alszik. Ez már nemigen tetszett nekem. Megyünk a kocsival, át az Erzsébet hídon, és ahogy jövünk le a hídról, ott, ahol nem lehet megállni, megszólalok. Gyulám, álljál meg, kérlek. – Pont itt? – Pont itt! Megáll, kiszállok. – Szervusz. – Szervusz. Ez volt a vége. Elváltunk.”

Forrás: bors.hu

Leave a Reply